Kopalnice

Kuhijsko pohištvo

Kuhijsko pohištvo izdelujemo iz masivnega lesa ali iz umetnih materjalov kot so iverali v različnih barvah. mediapan obleplen z folijo lahko jih pa tudi pobarvamo na visoki sijaj. Vkuhinje vgrajujemo razne dodatke ,izvlečne košare,kolone predale z tihim zapiranjem ter razni dodatki za predale.Delovni pulti so izdelani iz kvalitetnih ultrapasov, masivni pulti,ter pulti iz kerrcka po steni je lahko namesto ploščič tudi ultrapas ali steklo v različnih barvah in slikah.

 

Pohištvo za spalnice

Pohištvo za spalnice izdelujemo iz naravnih materjalov kot so različne vrste lesa furnirji ter iz raznih iveralov z abs robovi V spalnice vgrajujemo kvalitetna okovja z tihim zapiranjem znamke blum in razni dodatki za omare.Vrata v spalnicah so lahko z klasičnim odpiranje ali drsna vrata.

Garderobno pohištvo

Garderobno pohištvo izdelujemo iz iveralov vrazličnih barvnih kombinacijah z abs robovi vrata se lahko odpirajo klasično ali z drsnimi vrati v omare vgrajujemo različne dodatke za obleke ter za čevlje.

 

Otroške sobe

Otroške sobe izdelujemo iz iveralov v različnih barvah z abs robovi ali iz masivnega lesa ( parjena bukev, smreka, hrast).Izdelkie za otroške sobe lakiramo z laki na vodno osnovi.

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo izdelujemo iz iveralov z abs robovi . Pri izdelavi pisarniškega pohištva uporabljamo razne dodatke za mize(izvlečne police za tipkovnice , nosilci računalnikov)

No images found.

Pohištvo za dnevne sobe

Notranja in vhodna vrata

Vrata izdelujemo iz masivnega lesa (hrast mecesen ) v vrata vgrajujemo varnostne klučavnice z tro točkovnim zaklepanjem.

Vrata za kleti

Vrata za kleti izdelujemo iz kvalitetnega hrastovega lesa na vrata lahko izdelamo tudi razberijo z vinogradniškimi motivi. Vsa vrata pobarvamo z vodnimi laki ali drugimi zaščitnimi sredstvi.

Izdelava miz in kotnih klopi

Mize in kotne klopi izdelujemo iz masivnega lesa.Izdelki so lakirani z polivretaskimi laki ali z vodnimi laki.

Več prispevkov

Kontakt

STAVBNO MIZARSTVO KOZOLE SLAVKO, S.P.
Mali Kamen 44
8281 Senovo
Telefon: 041  956 135
Davčna številka:  SI 98439391

E novice

 1. Ime
  Vpišite ime
 2. E-pošta
  Manjka vnos
 3. Antispam(*)
  Antispam
  Invalid Input
 4. Prijava